یکی دیگر از انواع خودروهای «پژو پارس» نسخه «پژو پارس LX» همراه با پیشرانه تی یو فایو است .
تاریخ عرضه خودروی «پژو پارس LX» در نسخه TU5 از سال ۹۰ شروع شده است و کماکان نیز در حال تولید شدن هست .
پلاک این اتومبیل بر روی صندوق عقب این خودرو نصب گردیده است برعکس خودروهای «پژو ۴۰۵» و «پژو ۴۰۶» که پلاکشان بر روی سپر عقب نصب شده است .
ولی به صورت کلی در خصوص طراحی ظاهری خودروی «پژو پارس ال ایکس» TU5 باید بگوییم که ویژگی هایی از طراحی خودروی «پژو ۴۰۶» را بر روی شاسی خودروی «پژو ۴۰۵» پیاده کرده اند .
با نگاه کردن در خودروی «پژو پارس ال ایکس» TU5 مواردی را مشاهده می نماییم که ما را به یاد خودروی «پژو ۴۰۵» می اندازد . مواردی مانند :
طرح جدی و باصلابت مجموعه چراغهای گربهای جلو و جلوپنجره شیر نشان و همینطور طرح ورودی هوا و مهشکنهای روی سپر جلو، ضربهگیرهای مشکی رنگ شامل یک نوار کرومی (که «ایران خودرو» تا به حال علاقهای برای استفاده از نمونههای همرنگ بدنه در نمونههای مجهزتر «پارس» مانند «ELX» از خود نشان نداده است) در کنار طرح دوستداشتنی نمای عقب .
خطوط بهکار رفته در نمای جانبی و عدم مشاهده خطوط برآمده و برجسته در این نما و همینطور ضربهگیرها یا زههای جانبی که در بالا به آنها اشاره شد باعث میشوند تا پارس کهنگی و قدمت طرح خود را فریاد بزند. با اینکه ۱۶ سال از عمر پارس میگذرد اما تنها تغییر قابل توجه در نمای ظاهری آن در این سالها طرح جدید آینههای بغل (مجز به راهنما)است که از سال ۸۹ و تحت لوای مدل سال به آن اضافه شده است.
البته ظاهرا برنامهای برای فیسلیفت پارس در جریان بوده که نهایی نشده است و به جای آن طرح در نظر گرفته شده، برای نمای جلویی وانت آریسان مورد استفاده قرار گرفته است! انتظار میرفت کارخانه سازنده در این سالها از تغییرات حداقلی مانند بازنگری در گرافیک چراغهای عقب یا طرح جدید قالپاقها(برای تیپ معمولی پارس)دریغ نمیکرد.
نسخههای LX و ELX پارس، برخلاف نسخه معمولی، از آنتن اکتیو بهره میبرند. خودروی مورد آزمایش ما از رینگهای ۱۰ پره بهره میبرد اما استفاده از رینگهای ۱۲ پره(موسوم به صلیبی)و نمونه ۵ پره دوبل نیز در پارس LX مشاهده شده است.
منبع : پژو پارس