اگر به خودروی تیبا به عنوان یک خودروی مستقل و تنها نگاه شود هیچ گونه زیبایی در آن مشاهده نمی گردد ولی خب اگر به این خودرو با در نظر گرفتن این موضوع که رقیب خودروی پراید است نگاه شود به آن حق می دهیم که چندان زیبا نباشد چرا که توقعی از خودرویی که رقیب پراید است نمی توان داشت .
از قسمت جلویی خودرو تنها چیزی که خوب به نظر می آید تنها چراغ های جلو می باشند .
جلوپنجره ساده و کوچک که بسیار زشت طراحی شده و سپرها نیز بیش از حد ساده هستند.
استفاده از خطوط منحنی وار بیش از حد، باعث شده که خودرو جذابیت کم، خود را از دست بدهد.
خودرو در کل فرم منحنیواری دارد که سایپا در مدل فیسلیفت، سعی کرده از آن کم کند.
در نمای جانبی، لاستیکهای سایز کوچک باعث شدهاند با صحنه خوبی روبرو نشویم.
خطوط جانبی روی بدنه اگر ظریفتر بودند، میتوانستند کمی تاثیر بر روی چهره این خودرو بگذارند. از آینههای جانبی چیزی نمیگوییم و سکوت بهترین راه در مقابل این بخش از خودرو است.
در بخش عقب نیز باز سپر چنگی به دل نمی زند و اصلا بر روی آن کار نشده است. در طراحی چراغهای عقب از مزدا الهام گرفته شده است که احتمالا طراحان مزدا با شنیدن و دیدن این بخش از تیبا، دچار حمله قلبی خواهند شد!
در طراحی داخلی تیبا، تمام فکر طراحان به سمت یک کابین بهتر از پراید بوده است. برای همین این کابین فقط ازپراید بهتر طراحی شده و خلاقیت زیادی در آن دیده نمیشود.
تمام بخشهای داخلی با خطوط منحنی وار طراحی شدهاند و حتی در بخشهای کوچکی مانند غربیلک فرمان نیز، خلاقیت و زیبایی دیده نمی شود.
اوج کیفیت داخلی تیبا و تلاش سایپا برای ارائه یک محصول در حد و اندازه جهانی، در مصالح استفاده شده در کابین دیده میشود.
زمانی که پلاستیک خشک و بی کیفیت فضای داخلی تیبا را لمس میکنید، ناخودآگاه یاد ظروف پلاستیکی آشپزخانه خواهید افتاد که با قیمت ۲ هزارتومانی خود کیفیت بهتری از جنس داخلی تیبا دارند.
صندلیهای تیبا چندان راحت نیستند و زمانی که شما بر روی آنها مستقر میشوید، خاطرات شیرین دوران کودکی برای شما زنده میشود، درست زمانی که بر روی نیمکتهای چوبی مدرسه درس میخواندید، صندلیهای تیبا دقیقا همان حس را دارند.
از لحاظ دید داخلی خودرو، بازهم تیبا مشکل دارد و ستون های مجاور شیشه جلو، مانع دید کافی شما میشوند و این یعنی کاهش ایمنی در هنگام رانندگی.
منبع : تیبا