در حال حاضر در شرکت ایران خودرو اتومبیل پژو ۴۰۵ مدل جی ال ایکس را به صورت نقدی با قیمتی در حدود ۲۸٫۶ میلیون تومان خریداری می کنند .
با در نظر گرفتن قیمت جهانی خودروی پژو ۳۰۱ حتی اگر این خودرو با داخلی سازی زیاد هم همراه باشد دست یابی به آن برای شرکت ایران خودرو غیر ممکن می باشد .
با این اوصاف این اتومبیل در نسخه پایه خود آن هم به صورت گیربکس دستی تولیدی قیمتی پایین تر از چهل میلیون تومان را نخواهد داشت
این خودرو با قیمتی که همراه خود آورده است قادر می باشد با تندر ۹۰ رقابت نماید مانند خیلی از کشورهای دیگر و دوباره پژو را به بازار روز رقابتی ایران برگرداند ؛
بازگشتی که قطعا مانند اوج فعالیت پژو برای این کمپانی سهمی ۵۰ درصدی از بازار ایران را به ارمغان نخواهد آورد اما حداقل میتواند پژو را به همراه ۲ محصول جدید دیگر به سهمی حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد از بازار خودروهای سواری نزدیک کند.
به دنیا آمد تا ارزان باشد!
۳۰۱ در تاریخ جهانی پژو جایگاهی ندارد؛ نه جایگزین محصولی از پژو محسوب میشود و نه قرار است نسلی جدید بیافریند.
نامش وامدار پژو ۳۰۱ افسانهای است که در خلال سالهای ۱۹۳۲ تا ۱۹۳۶ به تولید رسید و آمده است تا برای اولین بار تعریفی رسمی از پژو برای بازارهای اقتصادی باشد.
نماینده اقتصادی پژو اوایل سال ۲۰۱۲ میلادی رسما معرفی شد و در نمایشگاه وطنیاش یعنی پاریس رسما برای ورود به بازار سال ۲۰۱۳ میلادی معرفی شد.
۳۰۱ به سرعت به سایت تولیدی پژو در اسپانیا رفت تا سهمی از تولید آن بر عهده فرانسویها نیفتد و نیروی کار ارزانتر و بستر مناسب برای تولید یک خودرو اقتصادی بهتر فراهم شود.
یک سال بعد تولید ۳۰۱ در چین کلید خورد و بهتازگی برای پوشش بازار قاره آفریقا، پژو تولید این محصول در بازار نیجریه را نیز آغاز کرده است.
سایتهای تولیدی ۳۰۱ در هیچ یک از محصولات این کمپانی سابقه ندارند و کاملا مشخص است که پژو روی ۳۰۱ سرمایهگذاری اقتصادی کرده است تا آن را به کابوس رقبای ارزانقیمتش به خصوص رنو (داچیا) تبدیل کند.
مشهودترین این بازارها برای ما ایرانیان کشور ترکیه است؛ جایی که ۳۰۱ با قیمت حدود ۴۰ هزار لیره در تلاش است تا بازار سدانهای اقتصادی را از آن خود کند؛ جایی که رنو لوگان (تندر۹۰) هر چند نمونه صفرش کمیاب است اما قیمتی در همین حدود دارد و برادر هاچبکش یعنی ساندرو در نسل جدید با قیمت ۴۱ هزار لیرهای عرضه میشود.