عصر خودرو _ به گزارش پرشین خودرو :
آن اشخاصی که تصمیم دارند یک اتوموبیلی بخرند که هم اقتصادی باشد و هم تقریبا مجهز میشود به آن ها اتوموبیل
پژو پارس را پیشنهاد کرد .
پژو پارس در بین اتوموبیل های ایران یکی از بهترین فیس لیفت ها را تجربه کرده است این خودرو هم جوانان را هدف گرفته است و هم خانواده ها را .
اما اگر شخصی به دنبال یک خودروی جدید می باشد و دوست دارند از آپشن های جدید بدون پرداخت هزینه های زیادی استفاده نمایند می توانند به دنبال خودروی
لیفان ۶۲۰ بروند
ویژگی مشترک این دو محصول قرارگیری آنها در کلاسC است و البته میتوان گفت هر دو خودرو گزینههای مناسبی برای یک خانواده با جمعیت متوسط محسوب میشوند. وجه اشتراک دیگر این دو خودرو ظاهر به نسبت جسور آنها است که در جذب شما به سمت خودشان اصلا بیتاثیر نیست. برای رسیدن به پاسخ این سوال که کدام یک از این خودروها گزینه مناسبتری برای خرید هستند، این دو را به جان یکدیگر انداختیم و در یک آزمون خیابانی به مقایسه آنها پرداختیم.
اما پیش از این که وارد این کارزار شویم، عضو مهجور بازار که ویژگیهایی مشابه این دو دارد را نیز به این گروه نه چندان خشن دعوت کردیم تا ببینیم کدام یک از این سدانهای خانوادگی که همگی در محدوده چهل میلیون تومان قرار دارند(با تلورانس۵ میلیون تومان) گزینه مناسبتری برای خرید به شمار میروند.
نه همین لباس زیباست…
انتخاب یکی از این سه بر اساس ظاهر درست مانند این است که یک بوفالو ماده به خاطر جذابیت ظاهری جفتش را انتخاب کند. سه محصول که همگی پا به سن گذاشتهاند، اما شدت و ضعف آن با یکدیگر متفاوت است. شاید بد نباشد برای بررسی ظاهر این خودروها از قدیمیترین عضو گروه شروع کنیم. خودرویی که دوسال پایانی دهه هفتاد شمسی رونمایی شد و با وجود گذشت ۱۵ سال از آن زمان در نمای بیرونی تنها آینههای جانبیاش تغییر کرده است. با این حال به لطف استمرار تولید ۴۰۵ هنوز خیلیها این شیر دو رگه را زیبا میدانند. اما چیزی که برای پارس زیباتر به نظر میرسد سپردن آن به موزه و توقف تولید آن است.
راستش را بخواهید تداعی آخرین محصولی که برای جلوگیری از آسیب رنگ سپرهایش روی آن نوارهای پلاستیکی بدون رنگ کار گذاشته بود، برای ما کار دشواری است. شاید این نوارها را بتوان یک مزیت برای پارس دانست، اما باید به این نکته نیز اشاره کرد که این نوع طراحی سالها است که منسوخ شده و پارس با این ویژگی به خوبی پیر شدنش را فریاد میزند، درست مثل مردی که هنوز برای عصرانه کیک را به همراه نوشابه میل میکند.
برادر پارس نیز حال روز چندان بهتری ندارد، اسبی که از زمان معرفیاش در زمستان ۸۵ با یک افسردگی شدید در نمای جلو دست و پنجه نرم میکرد و تا به حال که در آستانه پا گذاشتن به ده سالگیاش است، فقط جلوپنجره و رینگهای آن تغییر کرده. این موضوع به خوبی اثر خود را بر فروش سورن نمایان کرده و بیراه نیست اگر بگوییم سهم عمده تقصیر مهجور ماندن این خودرو ظاهر آن است.
هر چند جلوپنجره طراحی شده توسط هادی هفتانی و داشبورد جدیدی که به سرپرستی “راس هیوارد” طراحی شد، کمی اوضاع را برای این خودرو بهتر کرد، اما تبلیغات اندک برای سورن این تلقی را ایجاد میکند که ایرانخودرو شکست این محصول خود را پذیرفته است.
و اما عضو شرقی گروه که از سال ۲۰۰۹ به بازار معرفی شده، تا کنون توانسته با ماسکی که از بامو E90 بر چهره دارد جای پای خود و
لیفان را در بازار محکم کند، با این حال
لیفان ۶۲۰ نیز در سال ۲۰۱۴ دستخوش تغییراتی در نمای ظاهری شده که هنوز خبری از عرضه آن در ایران به گوش نمیرسد.
لیفان شاید جدیدترین چهره گروه را داشته باشد، اما نمیتوان چیزی به نام هویت در آن جست و جو کرد.